Tarieven

Power sessie €100,- 60-90 minuten
Hypnotherapie €100,- 90-120 minuten
Vervolgsessie (dezelfde klacht) €75,- 60-90 minuten
Universele sessie €125,- 90-120 minuten
Kwantum sessie €125,- 90-120 minuten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

 

De Haan Hypnotherapie is niet aangesloten bij een beroepsvereniging en daardoor worden de kosten meestal niet vergoed door uw zorgverzekering. Er zijn echter wel andere vergoedingsmogelijkheden:

  • Het Schadefonds geeft een financiële tegemoetkoming aan mensen die slachtoffer zijn geworden van een geweldsmisdrijf met ernstig letsel. Dit is bijvoorbeeld diefstal met geweld, straatroof, bedreiging met een wapen, mishandeling, verkrachting, maar ook huiselijk geweld, stalking of incest.
  • In een aantal gevallen is de werkgever bereid om mee te betalen aan de kosten, in het kader van coaching of supervisie. Dit gebeurt regelmatig wanneer iemand vanwege ziekte of burn out niet meer kan werken.

 

U kunt hier direct online een afspraak maken

 

U kunt uiteraard ook bellen of mailen voor een afspraak. Zie voor meer contactgegevens 'Over ons'. De afspraak wordt dan door ons toegevoegd aan het online reserveringssysteem. U krijgt een e-mail met instructies over hoe u uw afspraak daar kunt beheren. Als u een afspraak maakt gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden.

 

 

De factuur ontvangt u na betaling of anders na de reservering per e-mail als PDF. U kunt via het reserveringssysteem op de volgende manieren betalen:

  • U kunt vooraf per bankoverschrijving betalen door het bedrag onder vermelding van uw ID nummer (te vinden op de reserveringsbevestiging pagina en in de bevestigingsmail) over te maken aan IBAN: NL58INGB0007752186 ten name van Frank de Haan Services
  • Per iDealPayPal of Bitcoin als u de reservering maakt of eventueel later via uw account in het reserveringssysteem (u heeft geen PayPal account nodig voor een PayPal betaling)
  • Of anders op rekening per 14 dagen factuur welke na de reservering via e-mail als PDF aangeboden wordt. Deze zal via bovenstaande opties betaald kunnen worden.
  • Contant als het niet anders kan. In dit geval graag tijdens uw bezoek betalen. Betaling via bovenstaande opties gewenst!