Wat is geschikt voor mij

De meest krachtige hypnosetechnieken worden in deze sessie ingezet om veranderingen te maken in het onderbewustzijn om de meest uiteenlopende klachten op te lossen. In deze sessie hoef je niet te praten, de hypnotiseur praat en de cliënt volgt alleen de instructies.  In 8 van de 10 gevallen is dit voldoende om een probleem definitief op te lossen. Als je nog nooit hypnose hebt ervaren is de eerste sessie altijd een powersessie.

Hypnotherapie is met name geschikt wanneer iemand graag antwoord wil hebben op een kwestie uit het verleden, zich iets niet meer kan herinneren of de oorzaak wil weten van de klacht. In deze sessie praat de cliënt of diens onderbewustzijn.

Deze sessie is bijzonder geschikt voor mensen die een niet duidelijk te omschrijven probleem hebben, antwoorden willen op grote levensvragen, het ‘waarom’ van een situatie of levensfase. In deze sessie gaat de cliënt eerst diep in hypnose en dan ‘omhoog’ waar hij of zij contact maakt met het onderbewustzijn, het ‘hogere zelf’, het universum, de bron.. het is maar net wat iemand zich daarbij voor kan stellen. In deze sessies mag er gewoon gebeuren wat nodig is en daardoor ontstaan de meest bijzondere ervaringen.

Voorbeelden van klachten/vragen:

Buddha

  • Ik heb alles maar voel me niet blij
  • Ik heb een onbestemd gevoel en ik weet niet waarom
  • Ik weet niet wat ik graag zou willen
  • Is dit het nu?
  • Wat is mijn missie in dit leven?

Wanneer je iets wilt bereiken maar er is een onbewuste belemmering die dat in de weg staat – een nieuwe carrière, een fijne partner, voldoende financiële middelen – kun je met deze sessie die belemmeringen opsporen en oplossen. De sessie is geschikt voor mensen die niet echt een klacht hebben maar een onbestemd, ontevreden gevoel hebben en maar niet vooruit komen.

Voorbeelden van klachten/vragen:

  • Ik wil graag voor mezelf beginnen, maar ik durf de stap niet te zetten
  • Ik wil heel graag afvallen, maar ik weet zeker dat het me nooit gaat lukken, ik heb al alles geprobeerd
  • Ik wil graag ander werk doen, maar daar ben ik niet voor opgeleid
  • Ik wil graag voldoende geld hebben, maar ik kan me niet voorstellen dat me dat ooit gaat lukken
  • Ik wil graag een fijne partner, maar dat lukt me maar niet

 

Een afspraak maken voor één van bovenstaande sessies kan hier.

Voor meer informatie over tarieven van de sessies klik hier.